Γιατί να επιλέξετε την CKBSM real estate για να αναλάβει την πώληση του ακινήτου σας;

Η εταιρεία μας:

1. Eίναι σε θέση να σας εξασφαλίσει την μεγαλύτερη δυνατή τιμή πώλησης.

2. Λόγω της πανελλαδικής εξυπηρέτησης μας, της συνεργασίας μας με άλλα μεσιτικά γραφεία, με γραφεία και funds του εξωτερικού, καθώς και με τράπεζες, εξασφαλίζουμε το μεγαλύτερο πελατολόγιο σε σύγκριση με ένα απλό μεσιτικό γραφείο.

3. Είμαστε η μοναδική εταιρεία, λόγω και των υπολοίπων υπηρεσιών μας – που σας παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και έκδοσης των εγγράφων και ελέγχων, που απαιτούνται για να πουλήσετε σωστά, με ασφάλεια, σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή το εκάστοτε ακίνητό σας.

Έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι είτε ΔΕΝ γνωρίζουν καν ποια ακριβώς έγγραφα και έλεγχοι προαπαιτούνται, για την μεταβίβαση των ακινήτων τους – είτε έχουν τα μισά, και τις περισσότερες φορές και λάθος τα εκάστοτε έγγραφα.

4. Παρέχουμε την δυνατότητα καλύτερης και σε βάθος εκτίμησης της αξίας πώλησης του εκάστοτε ακινήτου, με στόχο να εντοπίσουμε εγκαίρως στοιχεία που δικαιολογούν και μεγαλύτερη τιμή.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω και των υπολοίπων παροχών μας στους υποψήφιους αγοραστές, και λόγω της μείωσης στα έξοδα τους και σε υπόλοιπες υπηρεσίες μας – τους δίνουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να επιλέξουν τα ακίνητά μας.

Γιατί κάποιος να μας αναθέσει το ακίνητό του προς ενοικίαση;

1. Τα ακίνητα που επιλέγουμε να αναλάβουμε, είναι επιλεγμένα πανελλαδικά.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες, που μας βοηθούν να αυξήσουμε την αξία ενοικίασης ακινήτων, και παρέχουμε σχετικές υπηρεσίες.

2. Έχουμε την δυνατότητα να εκτιμήσουμε για εσάς εγκαίρως, εάν το ακίνητό σας μπορεί να ενοικιαστεί και σε μεγαλύτερη τιμή και μάλιστα να το αναλάβουμε οι ίδιοι, λόγω και του ασύγκριτα μεγαλύτερου πελατολογίου μας, και των υπολοίπων κινήτρων που δίνουμε στους υποψήφιους ενοικιαστές (δείτε επιβράβευση πελατών).

3. Λόγω και των υπολοίπων υπηρεσιών μας, μπορείτε να εκδώσετε μαζί μας και οποιοδήποτε π.χ. ενεργειακό πιστοποιητικό σας χρειάζεται για την ενοικίαση και μάλιστα με έκπτωση, καθώς και είμαστε σε θέση να κάνουμε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ανακαίνιση, οικονομικότερα, στο ακίνητό σας.

Γιατί να επιλέξω την CKBSM real estate για να αγοράσω ακίνητο;

1. Λόγω του μεγαλύτερου στόλου ακινήτων που διαθέτει η εταιρεία μας, λόγω της πανελλαδικής μας εξυπηρέτησης, της επιβράβευσης πελατών μας, και των υπολοίπων υπηρεσιών μας – που και από αυτά έρχονται διαρκώς νέα ακίνητα καθημερινά.

2. Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και κάθε έλεγχο των εγγράφων και διενέργεια των ελέγχων – που θα χρειαστούν να εξετάσετε για οποιαδήποτε ακίνητο – ΠΡΙΝ το αγοράσετε, και μάλιστα με το οικονομικότερο κόστος, όπου και αν βρίσκεται – πανελλαδικά.

3. Έχουμε την δυνατότητα επίσης να σας βοηθήσουμε να ανακαινιστεί πλήρως ή μερικώς, καθώς και να βγάλετε οποιαδήποτε άδεια ή σχετική μελέτη, και πολλές ακόμα υπηρεσίες πέραν των μεσιτικών στις οικονομικότερες τιμές, και μάλιστα με έκπτωση σε κάθε μας συνεργασία – μιλώντας με μία εταιρεία.

4. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε για εσάς, την επένδυση των κεφαλαίων σας σε επενδυτικές ευκαιρίες πανελλαδικά – ( συμβουλευτική επενδύσεων).

Επιλέγοντας από ένα τεράστιο όγκο ακινήτων, που έχουμε από πολλές διαφορετικές πηγές στην διάθεσή σας , με ασύγκριτα περισσότερες επιλογές από ένα απλό μεσιτικό γραφείο, λόγω και των υπολοίπων συνεργασιών μας, αλλά και των υπολοίπων υπηρεσιών μας – που με την σειρά τους εξασφαλίζουν και αυτές παραπάνω ακίνητα στην διάθεσή σας.

 

Γιατί να επιλέξω να βρω ακίνητα προς ενοικίαση από την CKBSM real estate;

1. Λόγω του ασύγκριτα μεγαλύτερου στόλου ακινήτων που διαθέτουμε, σε σύγκριση με ένα απλό μεσιτικό γραφείο, πανελλαδικά.

2. Λόγω της επιβράβευσης πελατών μας, που μόνο η εταιρεία μας διαθέτει, καθώς και της δυνατότητας εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, που παρέχουμε εφόσον το επιλέξει ο πελάτης.

3. Λόγω των καινοτόμων υπηρεσιών μας, με στόχο να ενημερωθείτε εγκαίρως και σωστά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, να έχετε νομική υποστήριξη εφόσον χρειαστεί.

4. Λόγω του ότι μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία μας, κερδίζετε επιβράβευση πελατών μας – που μπορεί άμεσα να σας βοηθήσει να επιπλώσετε, ή εξοπλίσετε πιο οικονομικά και εύκολα τον χώρο σας, και ταυτόχρονα είναι στην διάθεσή σας – όλες μας τις υπηρεσίες πανελλαδικά όσες φορές το χρειαστείτε.

Μην ξεχνάτε ότι είστε και εσείς, ιδιοκτήτης ακινήτων

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CKBSM REAL ESTATE, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.