Η εταιρεία CKBSM – Business Solutions Market, παράγει και διανέμει σε πανελλαδική αποκλειστικότητα, τη μοναδική σειρά καινοτόμων και πολυτελών προϊόντων από αγνό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, “Pure Luxury Olive Oil Products”, φτιαγμένα σε πιστοποιημένα εργαστήρια και συσκευαστήρια, με 100% φυσικές μεθόδους, χωρίς συντηρητικές, χρωστικές ή άλλες χημικές ουσίες, χρησιμοποιώντας πόσιμο ελαιόλαδο, για την κατασκευή σαπουνιού σε πλάκες και σε νιφάδες, συσκευασμένο σε πολυτελείς και σπάνιες συσκευασίες δώρου.
Ιδανικό ως αναμνηστικό δώρο – souvenir, ως βαφτιστικό δώρο και ως προϊόν ατομικής καθαριότητας και περιποίησης για άτομα με δερματικές παθήσεις και για βρέφη. Ακόμα, είναι κατάλληλο και για πλύσιμο ρούχων.
Επίσης η εταιρεία μας αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα πανελλαδικά, ποιοτικών γυαλιών ηλίου και οράσεως και οπτικών ειδών, από πέντε κορυφαίους κατασκευαστές – οπτικούς οίκους της Ιταλίας – Μιλάνο (Obert, Blu Up, Start, Starty, I-Color) και τα διανέμει σε επιλεγμένα εμπορικά και οπτικά καταστήματα, πανελλαδικά!
Τέλος, από εμάς, μπορείτε να προμηθευτείτε σε τιμές χονδρικής, και αξεσουάρ μόδας, τσάντες, κοσμήματα και γυναικεία φορέματα!
Αν σας ενδιαφέρει η λιανική πώληση:
1) ποιοτικών γυαλιών ηλίου (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, αθλητικά) και οπτικών ειδών, για πώληση σε εμπορικό ή οπτικό κατάστημα, ή
2) ποιοτικών προϊόντων περιποίησης – χειροποίητα σαπούνια σε πλάκα ή νιφάδες, σε πολυτελείς συσκευασίες δώρου, για ενήλικες και παιδιά,

3) αξεσουάρ μόδας, τσάντες, κοσμήματα και γυναικεία φορέματα,
επικοινωνήστε με το Τμήμα Χονδρικής Πώλησης της CKBSM E.E. (www.ckbsm.gr),
στο email info@ckbsm.gr με θέμα ”ΧΟΝΔΡΙΚΗ” ή στα τηλέφωνα: +30-6955147322 ,
+30-6942649524 ή +30-2103003018.
Mε τη συνεργασία μας εξασφαλίζετε έκπτωση ενός έτους πανελλαδικά, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας, για εσάς ή για δικούς σας!
Δείτε μερικά από τα προϊόντα μας: