Ανακαίνιση, φθηνά και έξυπνα

Τον τελευταίο καιρό πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων στράφηκαν προς την ενοικίαση και εκμετάλλευση τους με την ημέρα.
Ακόμα και επενδυτές με μικρότερο ή μεγαλύτερο κεφάλαιο αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ενοικίαση διαμερισμάτων ως μια επικερδή ευκαιρία.
 
Σε κάθε περίπτωση χρειάστηκε μια ανακαίνιση και διαμόρφωση των υποψήφιων χώρων, ώστε να καταστούν κατάλληλοι για σωστή εκμετάλλευση.
 
Κάποια ήταν πιο κατάλληλα διαμορφωμένα και χρειάζονται μικροαλλαγές και διακόσμηση και επίπλωση.
Αλλά χρειάζονται πιο μεγάλη αλλαγή και στη διαμόρφωση τους, ενώ κάποια χρειάζονται μόνο κατάλληλα έπιπλα, λευκά είδη και διακόσμηση.
 
Η διαδικασία για νόμιμα καταλύματα και η αποφυγή αυθαιρεσιών και φυσικά η κατάλληλη διαμόρφωση είναι τα σημεία κλειδιά!
Δεν είναι κατάλληλα όλα τα διαμερίσματα και οι χώροι για τέτοιου τύπου επιχείρηση.
Επίσης μπορεί να μην επιτρέπεται να μετατραπούν σε τέτοιου τύπου διαμερίσματα.
 
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην ανακαίνιση που θα υλοποιηθεί έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή ενοικίαση τους και να γίνει γρήγορα η απόσβεση κεφαλαίου.
 
Η σωστή ανακαίνιση πρέπει να καταστήσει τον χώρο απολύτως λειτουργικό για τους επισκέπτες.
Να μην βάλει σε επιπλέον γραφειοκρατικούς μπελάδες τον ιδιοκτήτη και να είναι έξυπνη και βασισμένη σε εμπειρία, για να καταστεί ανταγωνιστικό το εν λόγω διαμέρισμα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα διαθέσιμα.
Φυσικά θα πρέπει να έχει λογικό κόστος και να προσφέρει ταυτόχρονα τις μεγαλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους επισκέπτες.
 
Η  CKBSM (www.ckbsm.gr), διαθέτει μια πλειάδα έμπειρων συνεργατών πανελλαδικά, με στόχο να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές τιμές και ένα πακέτο υπηρεσιών στον εκάστοτε πελάτη που μας εμπιστεύεται το έργο του πανελλαδικά.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να εξοικονομήσετε χρήματα και κόπο σε κάθε έργο σας και ταυτόχρονα να αποκτήσει προστιθέμενη αξία το ακίνητο σας.
Μέσω ειδικών συνεργασιών μας σας εξασφαλίζουμε την δυνατότητα να προμηθευτείτε σε τιμή ευκαιρίας και τα λευκά είδη, διακοσμητικά, ηλεκτρικά είδη και έπιπλα που θα χρειαστεί για να είναι απόλυτα λειτουργικό το διαμέρισμα σας.
 
Ταυτόχρονα επιβραβεύουμε κάθε πελάτη μας και είμαστε σε θέση να τον υποστηρίξουμε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του – με υπηρεσίες διαφήμισης ή και διαχείρισης του ακινήτου.
 
Προτάσεις για απόκτηση διαμερισμάτων για εκμετάλλευση με την ημέρα, έχουμε φυσικά και για τους ιδιοκτήτες οικοπέδων πανελλαδικά, οι οποίοι μέσω της εταιρείας μας μπορούν με ελάχιστο διαθέσιμο κεφάλαιο να αποκτήσουν κατοικία για εκμίσθωση επάνω σε αυτό.
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3003018 καθημερινά.