Γιατί να απευθυνθώ σε μια εταιρεία για να αναλάβει να στήσει την επιχείρηση μου

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι νέοι, στρέφονται στην δημιουργία μιας δικής τους επιχείρησης.

Πόσο όμως εύκολο ή δύσκολο εγχείρημα είναι αυτό;

Το πρώτο πράγμα στο οποίο συναντά δυσκολία, μετά την λήψη της απόφασης, κάποιος – είναι το κεφάλαιο που θα χρειαστεί. Ο υπολογισμός, είναι μια πολύ εξειδικευμένη και απαιτητική διαδικασία και σίγουρα πολύ χρονοβόρα για όποιον δεν έχει προηγούμενη εμπειρία.

   Εδώ πρέπει να υπολογιστούν τα αρχικά ανελαστικά κόστη και εν συνεχεία να υπολογίσει κανείς τα υπόλοιπα ακόμα και σε βάθος διετίας, έτσι ώστε να μην βρεθεί πρό εκπλήξεων. Αμέσως μετά από αυτή την μελέτη και εφόσον υπάρχει το απαιτούμενο τελικά κεφάλαιο, πρέπει κανείς να δει προσεκτικά – το είδος της επιχείρησης που θα ανοίξει και τον υπάρχοντα ανταγωνισμό.

Σημεία κλειδιά είναι η καινοτομία που θα προσφέρει, καθώς και ο σωστός υπολογισμός των αναμενόμενων κερδών σε ρεαλιστική βάση. Σίγουρα η εύρεση του σωστού χώρου, το κατάλληλο σημείο,  ο σχεδιασμός του χώρου, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η εταιρική εικόνα, η διαφήμιση, η εκπαίδευση του προσωπικού και ο υπολογισμός των προμηθειών και η σωστή κοστολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών, είναι όλα εξίσου σημαντικά για την επιτυχία ή όχι του εγχειρήματος.

Η σωστή αδειοδότηση της επιχείρησης, η ασφάλιση της, η νομική προστασία και η κατάλληλη λογιστική και φορολογική καθοδήγηση, έρχονται να ενισχύσουν την θέση της στην αγορά και να την καταστήσουν ανταγωνιστική.

Η CKBSM, στοχεύει στην υποστήριξη από το μηδέν, ενός νέου επιχειρηματία και προσφέρει πακέτο λύσεων σε οικονομική τιμή σε όλα τα παραπάνω και ακόμα και την ανακαίνιση και κατασκευή χώρων. Έτσι ο επιχειρηματίας εξοικονομεί χρόνο, κόπο, χρήματα και μειώνει φυσικά το ρίσκο!

Αφήστε τα δύσκολα σε εμάς και τους εξειδικευμένους μας συνεργάτες πανελλαδικά- σε ότι αφορά το στήσιμο εξ αρχής της νέας σας επιχείρησης, ή την ανάπτυξη της ήδη υπάρχουσας.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού – για τον εντοπισμό των δικών σας αναγκών. 

Μην μένετε στο παρελθόν!

Γραφείο και στην Καλαμάτα, πλ. Αριστομένους και Βαλαωρίτου 2.

Τηλέφωνο για ραντεβού 27210 94636.

www.ckbsm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *