” ΕΧΩ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ‘Η ΣΕ ΝΗΣΙ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΩ; “


Συνήθως οι ιδιοκτήτες τέτοιων ακινήτων αναρωτιούνται αν θα αξίζει να διαθέσουν κάποια χρήματα για να ανακαινίσουν και να αξιοποιήσουν τα εν λόγω ακίνητα. Επίσης σύνηθες είναι να εικάζουν ότι το κόστος ανακαίνισης και επισκευής τους είναι απαγορευτικό και πολύ δύσκολο να αποσβεστεί! Η εταιρεία μας, είναι σε θέση να αναλάβει την προκοστολόγηση και τις σχετικές μελέτες για να ξέρει ο κάθε ενδιαφερόμενος τι θα χρειαστεί για την ανακατασκευή- ανακαίνιση του ακινήτου του. Επίσης είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε συμβουλευτική – σχετικά με την βέλτιστη αξιοποίησή των ακινήτων σας, έτσι ώστε να έχετε αύξηση των εσόδων σας και γρήγορη απόσβεση ενός κόστους ανακαίνισης! Αναλαμβάνουμε επίσης όλες τις άδειες και τις τεχνικές εργασίες που θα απαιτηθούν ανά περίπτωση στις καλύτερες τιμές της αγοράς πάντα σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες και με μεγάλες εκπτώσεις για τους πελάτες μας. Επίσης έχουμε εξασφαλίσει ειδικές τιμές για όλον τον απαιτούμενο εξοπλισμό των χώρων σας, σε επίπλωση και ηλεκτρικές συσκευές. Δώρο, η πρόταση διακόσμησης.

Στο τελευταίο στάδιο, αφού έχετε ανακαινίσει τα ακίνητά σας το μεσιτικό μας γραφείο αναλαμβάνει την προώθησή του για ενοικίαση ή πώληση και εξασφαλίζει την άριστη προβολή του, λόγω του διευρυμένου, πελατολογίου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Φυσικά είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε και για την επαγγελματική εκτίμηση της αξίας των ακινήτων σας, έγκυρα και υπεύθυνα.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες πανελλαδικά. Εάν ενδιαφέρεστε να αναλάβουμε και τα δικά σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 30 18 ή στο info@ckbsm-realestate.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *