Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ CKBSM ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ, ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Το Κάστρο των Παραμυθιών, άγνωστο αξιοθέατο σε πολλούς, βρίσκεται στην περιοχή που είναι γνωστή ως Αγρίλης Φιλιατρών, στη Δυτική Μεσσηνία, δίπλα στη θάλασσα.

Το Κάστρο των Παραμυθιών κτίστηκε από τον Φιλιατρινό ευεργέτη, αείμνηστο γιατρό, Χαράλαμπο Φουρναράκη και έγινε δωρεά στον Μορφωτικό Σύλλογο Πυρσό Φιλιατρών.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ CKBSM ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

Η εταιρεία CKBSM ( www.ckbsm.gr) σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο ΠΥΡΣΟΣ που έχει την διαχείριση του κάστρου, αποφασίστηκε ότι θα επανασχεδιάσει και θα επαναλειτουργήσει για το κοινό, το κάστρο των παραμυθιών στον Αγρίλη Φιλιατρών Μεσσηνίας, με στόχο να αποτελέσει, ένα ξεχωριστό αξιοθέατο πανελλαδικά και να αναδείξει και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας!

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Μορφωτικού συλλόγου Πυρσός και δεσμευόμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και την πρόεδρο του συλλόγου κα Μ. Γκότση για την άψογη συνεργασία, με την εταιρεία μας!

Μην ξεχνάτε να κάνετε την ΕΓΓΡΑΦΗ σας στα social media και στο YouTube κανάλι CKBSM, για να ενημερώνεστε για όλα τα ζητήματα που σας αφορούν ως ιδιώτη, ή επιχείρηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *