Εθελοντική προσφορά της CKBSM – Ανοικτή ημερίδα για την επαναλειτουργία του Κάστρου των Παραμυθιών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22-05-22 στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, η Ανοικτή Ημερίδα για την επαναλειτουργία και αξιοποίησης του Κάστρου των Παραμυθιών!

Παρέστησαν ο γιος του αείμνηστου ευεργέτη Χ. Ι. Φουρναράκη – Ιωάννης Φουρναράκης και πλήθος εκπρόσωπων πολιτιστικών και πολιτικών φορέων, καθώς και κόσμου!

Στην εκδήλωση θα αναφερθούν και πολλά media τοπικά και μη, καθώς και θα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό και στο FB του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών “Ο Πυρσός” που διοργάνωσε την εκδήλωση, σε συνεργασία με την εταιρεία μας CKBSM που εθελοντικά και συμβουλευτικά, έχει αναλάβει τις απαραίτητες ενέργειες για την αξιοποίηση του εν λόγω αξιοθέατου.

Και το ταξίδι επαναλειτουργίας του κάστρου των παραμυθιών μόλις άρχισε! Με την βοήθεια όλων μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και το πανέμορφο αξιοθέατο να ξανανοίξει τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους!

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι νέες ενέργειες που σχετίζονται με την συγκέντρωση χρημάτων που απαιτούνται και με τις δράσεις που θα τρέξουν σχετικά!

Στις 23-05-22 και 24-05-22 η κα. Ε. Χρυσοβέργη δίνει συνεντεύξεις στο BEST TV Πελοποννήσου και στο BEST FM, εκπομπές κας. Ηλιοπούλου.

Για να ενημερωθείτε από την κα. Ε. Χρυσοβέργη, συντονίστρια της ημερίδας και του project, όσοι δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε, στη συγκεκριμένη εκδήλωση, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και στο κανάλι της CKBSM στο YouTube!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και καλούμε και όλους τους υπόλοιπους από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας να συμμετέχουν στις επόμενες δράσεις μας!

Η κάθε βοήθεια- είναι πολύτιμη και δεκτή! Κανείς δεν περισσεύει!

Το κάστρο ανήκει σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και μοιράζονται το όραμα του Χαράλαμπου Φουρναράκη να κρατήσουμε ζωντανό πάντα , το παιδί μέσα μας!

Κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι της CKBSM για να ενημερώνεστε για κάθε εξέλιξη για το Κάστρο των Παραμυθιών, αλλά και για άλλα σημαντικά θέματα που σας αφορούν (οικονομικά, νομικά, κτηματομεσιτικά, επενδυτικά, πολεοδομικά, κ.α.).

Στην ιστοσελίδα μας www.ckbsm.gr, θα βρείτε τις 50+ χρήσιμες υπηρεσίες μας για ιδιώτες και επιχειρήσεις που προσφέρουμε πανελλαδικά και τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *