ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗ CKBSM – ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙ

Όταν αποφασίζουμε να ανακαινίσουμε, ή αναπαλαιώσουμε έναν χώρο, έχουμε συνήθως στο μυαλό μας εάν ο στόχος μας είναι η ιδιόχρηση, ή η εκμετάλλευση του.


Στη CKBSM βάσει αυτού, σχεδιάζουμε και προκοστολογούμε την ανακαίνισή σας, ως εξής:


Πρώτον, με γνώμονα το να μην είναι απαγορευτική η τιμή – και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εργασίες ακόμα και παραπάνω από όσες ζητάτε μέσα στα διαθέσιμα χρήματά σας.


Δεύτερον, κάνουμε εμείς την έρευνα αγοράς μέσω του δικτύου συνεργατών μας φροντίζοντας να έχουμε και για τα υλικά και για τα εργατικά τις πιο ποιοτικές επιλογές σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.


Τρίτον, επιλέγουμε πάντα το στυλ της ανακαίνισης, αλλά και διακόσμησης- με γνώμονα την χρήση του χώρου και το να ανέβει η τιμή ενοικίασης, ή και πώλησής του μετά από αυτή, έτσι ώστε ο πελάτης μας εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες δυνατές αποδόσεις καθώς και γρηγορότερη απόσβεση των χρημάτων που διέθεσε για την ανακαίνιση.


Τέταρτον, αναλαμβάνουμε να ελέγχουμε και επιβλέπουμε σωστά και σε όλα τα στάδια τις εργασίες, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και να προστατεύσουμε τον πελάτη από κακοτεχνίες και άσκοπα έξοδα.


Πέμπτον, δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας, να επιλέξει την εταιρεία μας και για τον εξοπλισμό, επίπλωση και διακόσμηση του χώρου του, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος σε ποιοτικές λύσεις ανάλογα με τον χώρο του.

Ταυτόχρονα μειώνει τον κόπο να μιλάει με διαφορετικές εταιρείες και να χάνει κόπο και χρήματα.


Έκτο, έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και την συμβουλευτική για την διαχείριση του ανακαινισμένου πια χώρου, είτε προς ενοικίαση με τον μήνα ή την νύχτα, είτε εάν είναι προς πώληση και να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη δυνατή τιμή.
Το ευρύτατο πανελλαδικά και διεθνώς πελατολόγιό μας εγγυάται γρήγορα αποτελέσματα!


Έβδομο, σας επιβραβεύουμε με έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας, για ένα έτος με ισχύ πανελλαδικά γεγονός που σημαίνει ότι ήδη έχετε κάνει απόσβεση της αμοιβής μας!

Γιατί να μιλάτε με πολλές διαφορετικές εταιρείες, όταν υπάρχει μια που το αναλαμβάνει για εσάς;

CKBSM – www.ckbsm.gr


Δείτε περισσότερα και στο YouTube κανάλι μας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας, πανελλαδικά:

210 300 30 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *