ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση εργαζομένων και συνεργατών που μοιράζονται το όραμά μας, αγαπούν το αντικείμενο στο οποίο εξειδικεύονται, επιθυμούν να εξελίσσουν τις γνώσεις τους, εμμένουν στην τελειότητα και δεν αποφεύγουν τις προκλήσεις ! Εάν νιώθεις ότι η περιγραφή σου ταιριάζει, τσέκαρε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και στείλε μας το βιογραφικό σου, στο hr@ckbsm.gr.

Για να είμαστε ακόμα πιο χρήσιμοι και να συμβάλλουμε και εμείς στην μείωση της ανεργίας, αλλά και στην εύρεση και αξιοποίηση αξιολογημένου και σωστά εκπαιδευμένου προσωπικού για τις επιχειρήσεις – δημιουργήσαμε και ένα δικό μας γραφείο ευρέσεως εργασίας.

Εάν επιθυμείς να αξιοποιήσουμε το βιογραφικό σου και σε άλλες ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, μη διστάσεις να μας ρωτήσεις σχετικά, στο email που θα στείλεις το βιογραφικό σου, για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας και στην καινοτόμα πλατφόρμα μας professionalsmarket.gr και να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες να βρείτε εργασία ή πελάτες.