ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η ανάγκη για προσφορά και συμβολή των επιχειρήσεων πέραν του αντικειμένου τους σε σκοπούς και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, καθίσταται σήμερα, περισσότερο επιτατική, από ποτέ. Η εταιρεία μας, είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη και αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να δράσει αντίστοιχα.

Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για χορηγίες ή άλλες δράσεις με κοινωνικό και φιλανθρωπικό περιεχόμενο. Οι ίδιοι το 2016, χορηγήσαμε αρκετά σημαντικό ποσό και εμπλεκόμαστε ενεργά, σε μια νέα καινοτόμα, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με στόχο κοινωνικό- πολιτιστικό και την διαρκή ενημέρωση και παροχή λύσεων σε όλους- για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους, για την συμμετοχή τους σε δημιουργικές δραστηριότητες, αλλά και για την οργάνωσή τους σε ένα ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο, το οποίο πολλαπλασιάζει την προσφορά τους και την μετατρέπει στοχευμένα σε αποτελέσματα.

Το «Ότι Αξίζει».

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις μας και να γραφτείτε και εσείς μέλη, επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.otiaxizei.com.

Γιατί η ζωή μας δεν είναι μόνο ένας αγώνας για επιτυχία, αναγνώριση και χρήματα – αλλά και ένας αγώνας για ευτυχία, ελπίδα, εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη, για εμάς και τους συνανθρώπους μας.