ΠΡΟΦΙΛ

Είμαστε μια καινοτόμα εταιρεία, η μοναδική στην Ελλάδα που παρέχει 50 διαφορετικές υπηρεσίες και ταυτόχρονα – Υπηρεσίες κτηματομεσιτικές σε ιδιώτες/ επιχειρήσεις και επενδυτές με στόχο την σφαιρική, οικονομικότερη και βελτιωμένη εξυπηρέτηση.

Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο μοντέλο εξυπηρέτησης πελατών – που λειτουργεί στοχευμένα και θεραπεύει αρκετές παθογένειες, ανά υπηρεσία που παρέχεται από την εταιρεία μας.

Δίνουμε κίνητρο στον πελάτη μας να μας προτιμά κάθε φορά – επιβραβευοντας τον με έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες μας πανελλαδικά, και μάλιστα για όσες φορές μας χρειαστεί.

Η CKBSM σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε, με όραμα να αναστείλει, τις αρνητικές συνθήκες σε ότι αφορά την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, εξαιτίας χρόνιων παθογενειών (μη αξιολογημένοι επαγγελματίες, γραφειοκρατία, ελλιπής ενημέρωση, έλλειψη δανειοδότησης, κ.α), αλλά και λόγω της κρίσης και της έλλειψης ρευστότητας που προκάλεσε.

Δημιουργούμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης συνεργασιών ανάμεσα σε αξιολογημένους επαγγελματίες με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του.

Προσφέρουμε λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στο εκάστοτε διατιθέμενο budjet, υπολογίζοντας ταυτόχρονα την εξασφάλιση της ποιότητας σε καθεμία από τις 50+ υπηρεσίες που διαθέτουμε.

Στόχος μας η αύξηση των επιχειρήσεων με έδρα την χώρα μας και δραστηριότητα και εκτός αυτής, η εμπλοκή περισσότερων νέων ηλικιακά ατόμων με το επιχειρείν, η αξιοποίηση των ακινήτων ιδιωτών και δημοσίου, καθώς και η αύξηση νέων θέσεων εργασίας, κατ επέκταση.

Επιμορφώνουμε διαρκώς τους επιλεγμένους συνεργάτες μας και επιδιώκουμε την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων και μεθόδων για να αυξάνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, δημιουργούμε τις συνθήκες για την βιωσιμότητα των υφιστάμενων επιχειρήσεων, την δημιουργία και ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων, καθώς και ένα φιλικό περιβάλλον υποδοχής και ανάπτυξης και ξένων επενδύσεων στη χώρα μας.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται κυρίως σε όσους έχουν ή επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση, γρήγορα, σωστά και μειώνοντας έξυπνα τα κόστη, χωρίς να ρισκάρουν την ποιότητα.

Όμως πολλές εκ των υπηρεσιών μας μπορούν να τις αξιοποιήσουν και ιδιώτες.
Αναπτυσσόμαστε σταδιακά, σε όλη την Ελλάδα.

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας και θα το πετύχουμε σίγουρα, με την υποστήριξή σας.

 

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε για να μας γνωρίσετε.