ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Μπορώ να επιλέξω και μεμονωμένα κάποια από τις υπηρεσίες της CKBSM;

Ναι.
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε και απλά προσφορά για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας. Φροντίζουμε πάντα οι τιμές μας να είναι οι πιο ανταγωνιστικές. Και επιπλέον σας επιβραβεύουμε με επιπλέον εκπτώσεις για επόμενες αγορές σας.

2. Εξυπηρετείτε σε όλη την Ελλάδα, όλο το εύρος υπηρεσιών σας;

Αυτός είναι ο στόχος μας. Επιλέγουμε επίσης και συνεργάτες μας βάσει αυτού. Εάν δεν μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε κατά περίπτωση, θα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν βρήκαμε κατάλληλους συνεργάτες στην περιοχή, η ότι για κάποιο λόγο, θεωρούμε ότι θα ανέβαινε το κόστος για την συγκεκριμένη υπηρεσία.
Πάντα όμως θα προταθεί κάποια λύση.

3. Πως αξιολογούνται οι συνεργάτες σας;

Έχουμε αναπτύξει ένα πρωτότυπο και ουσιαστικό σύστημα που περιλαμβάνει και τις συστάσεις πελατών των εκάστοτε προς αξιολόγηση συνεργατών μας. Επίσης τα προαπαιτούμενα και τα κριτήρια, για την σύσταση μιας επίσημης συνεργασίας, είναι άκρως απαιτητικά και επιδιώκουμε πάντα την όσο το δυνατόν άριστη και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών.

4. Προβλέπονται ποινές για όσους συνεργάτες δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις σας;

Ναι και μάλιστα απειλούνται ακόμα και με αποπομπή από το δίκτυο μας.
Η γνώμη σας μετράει πάντα σχετικά με την αξιολόγηση τους.

5. Πως είστε βέβαιοι ότι οι τιμές σας είναι ανταγωνιστικές;

Διεξάγονται διαρκώς έρευνες αγοράς, καθώς και συνάπτουμε νέες ειδικές συμφωνίες με συνεργάτες επαγγελματίες, αλλά και βιοτεχνίες, με γνώμονα την αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και εμπορευμάτων και ταυτόχρονα την εξασφάλιση χαμηλότερης τιμής.

6. Πως μπορεί κάποιος να παραγγείλει κάποια από τις υπηρεσίες σας και να ενημερωθεί για τα σχετικά κόστη και πως μπορεί να ενημερωθεί για τις τρέχουσες προσφορές εσάς και των συνεργατών σας;

Θα χρειαστεί να κάνει εγγραφή στο newsletter μας, καθώς και να επισκέπτεται συχνά το website μας, έτσι ώστε να ενημερώνεται εγκαίρως για όλες τις νέες προσφορές μας και την  σύναψη νέων συμφωνιών με πλήθος εταιρειών, με γνώμονα πάντα, την μείωση κόστους σε μια πλειάδα υπηρεσιών μας, εμπορικών ειδών, αλλά και άλλων επιπλέον.