ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CKBSM

Μεσιτικές υπηρεσίες διεθνώς

Έχοντας αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και διεθνώς, αλλά και ένα διευρυμένο πελατολόγιο και τεχνογνωσία που προέρχεται και από τις υπόλοιπες 50+ υπηρεσίες μας, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. Στόχος μας είναι να μειώσει το ρίσκο, τον κόπο και τον χρόνο του, και να επιτύχει αποτελεσματικά και σωστά τη συναλλαγή του. Εξασφαλίζοντας του ταυτόχρονα, και πακέτο σχετικών υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Μάθετε περισσότερα

Εκτίμηση εμπορικής αξίας ακινήτων πανελλαδικά

Έμπειροι και πιστοποιημένοι εκτιμητές σας βοηθούν στον υπολογισμό και την πιστοποίηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας, σε περίπτωση αγοράς ή πώλησης, είτε εφόσον χρειάζεστε το πιστοποιητικό για οποιαδήποτε άλλη χρήση (π.χ. εισαγωγή σε ρυθμίσεις για παλαιά δάνεια κ.α.).

Μάθετε περισσότερα

Συμβουλευτική και αξιολόγηση επενδύσεων

Η κάθε ιδέα για μια νέα επιχείρηση πολλές φορές φαντάζει εύκολη και ελκυστική, όταν όμως δε υπάρχει η αντίστοιχη εμπειρία για να ελεγχθεί η οικονομική της βιωσιμότητα και η απόδοσή της – η απόφαση υλοποίησής της, ενέχει μεγάλο ρίσκο. Είμαστε στο πλευρό σας κατά την δημιουργία του business plan της επιχειρηματικής σας ιδέας – ικανοί να την βελτιστοποιήσουμε μαζί σας, να μειώσουμε τα κόστη και να υπολογίσουμε το ρίσκο βοηθώντας σας στην λήψη της σωστής απόφασης σχετικά με την υλοποίηση ή όχι της εκάστοτε επένδυσης. Αξιοποιώντας και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας επίσης μπορούμε σε δεύτερη φάση να υλοποιήσουμε μαζί σας σε όλα τα στάδια, την εκάστοτε επένδυσή σας, στον τομέα ενδιαφέροντος σας. Μην σπαταλάτε τον χρόνο και τα χρήματά σας.

Μάθετε περισσότερα

Συμβουλευτική βέλτιστης αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας

Αφορά παντός τύπου ακίνητα, και οικόπεδα, και αγροτεμάχια, πανελλαδικά. Επειδή όλοι μας έχουμε κάποια ακίνητα, αλλά δεν σημαίνει ότι τα αξιοποιούμε και όσο σωστά μπορούμε, ή ότι γνωρίζουμε τις δυνατότητες εκμετάλλευσής τους.

Μάθετε περισσότερα

Συμβουλευτική επενδύσεων κεφαλαίων, σε ακίνητα προστιθέμενης αξίας, πανελλαδικά

Γιατί να μην πολλαπλασιάσεις η αυξήσεις – το κεφάλαιο σου, πρίν το διαθέσεις σε μια πρόχειρη επένδυση;

Μάθετε περισσότερα

[accordion-item_inner title=”Χρηματοδοτήσεις – Δανειοδοτήσεις”] [/accordion-item_inner]

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, η εξασφάλιση της ρευστότητας είναι απαραίτητη σε όλους μας, είτε είμαστε ιδιώτες, είτε και επιχειρηματίες. Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με ελληνικές τράπεζες, αλλά και επιλεγμένες τράπεζες του εξωτερικού, καθώς και με ιδιώτες επενδυτές ή αξιολογημένα fund – έτσι ώστε να μπορέσετε να καλύψετε κάθε ανάγκη σας σχετικά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ακόμα και για την τακτοποίηση προηγούμενων οφειλών ή για ενημέρωση σχετικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτουμε ή που διαθέτει το κράτος ή άλλοι φορείς. Πάντα με υπευθυνότητα, εχεμύθεια και αξιόλογους συνεργάτες σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Μάθετε περισσότερα

Προκοστολόγηση ανακαινίσεων και κατασκευής, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Η προκοστολόγηση, αφορά και στις μελέτες (π.χ. άδεια οικοδομής), και σε όλα τα στάδια της υλοποίησης.

Μάθετε περισσότερα

Τεχνικές εργασίες - Ανακαινίσεις - Διακοσμήσεις

Διαθέτουμε πανελλαδικά μια ευρεία γκάμα συνεργατών εργολάβων και μηχανικών, τεχνιτών και διακοσμητών, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σε σωστή τιμή, με εξασφαλισμένη ποιότητα υπηρεσιών και έργου, σε όλες τις μεγαλύτερες ή μικρότερες ανάγκες κάθε πελάτη μας. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή αξιοποίηση του budget που διαθέτει ο κάθε πελάτης – δίνοντας του και λύσεις που εξασφαλίζουν την καινοτομία (υλικά, τεχνοτροπία κ.α.) αλλά και την αισθητική, ανάλογα με το έργο. Μέσω συνεργειών μειώσαμε τα κόστη (δομικών υλικών, επίπλων, διακοσμητικών ειδών, εξοπλισμού, κ.α.), διατηρώντας όμως την ποιότητα, και την σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Μάθετε περισσότερα

Σχεδιασμός - άδειες οικοδομής - μελέτες, και ανέγερση οικοδομών

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την προκοστολόγηση, και την υλοποίηση, με εκπτώσεις σε όλα τα στάδια. Με βάση το διαθέσιμο κεφάλαιο, και τις τάσεις της αγοράς. Για να κάνετε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των κεφαλαίων, και του οικοπέδου σας.

Μάθετε περισσότερα

Ανασχεδιασμός ακινήτων και επανακατασκευή, ή ανέγερση επιπλέον κτιρίων

Είναι κρίμα να μην αξιοποιήσουμε ακίνητα με προδιαγραφές, καθώς και να προσδώσουμε ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία στην περιουσία μας!

Μάθετε περισσότερα

Διαμόρφωση εσωτερικών - εξωτερικών χώρων

Αφορά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κατοικιών, τουριστικών καταλυμάτων, ξενοδοχείων, καταστημάτων, κ.α., πανελλαδικά.

Μάθετε περισσότερα

Επίπλωση και εξοπλισμός κατοικίας, επιχειρήσεων και γραφείων

Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, αλλά και της επίπλωσης ενός επαγγελματικού ή μη χώρου – διαδραματίζει τεράστιο ρόλο για την λειτουργικότητα του αλλά και για την αίσθηση που δίνει σε όσους τον επισκέπτονται ή εργάζονται σε αυτόν. Διαθέτουμε ειδικούς που σε συνεργασία με τον πελάτη και έχοντας εξασφαλισμένες εκπτώσεις επιλέγουν, τον κατάλληλο εξοπλισμό και σας βοηθούν στην τοποθέτηση στον χώρο σας.

Μάθετε περισσότερα

Διακόσμηση και επίπλωση χώρων, με μικρό budget

Στη CKBSM, η πολυτέλεια δεν κοστίζει ακριβά! Δώστε προστιθέμενη αξία σε οποιονδήποτε χώρο σας, πανελλαδικά!

Μάθετε περισσότερα

Υπηρεσίες για αναμόρφωση τουριστικών καταλυμάτων - Tουριστικών επιχειρήσεων - Ξενοδοχείων

Αφορά όλους τους ιδιοκτήτες, μικρών ή μεγάλων τουριστικών εγκαταστάσεων, αλλά και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, πανελλαδικά.

Μάθετε περισσότερα

Τοπογραφικά διαγράμματα - Ηλεκτρονική ταυτότητα - Τακτοποίηση αυθαιρεσιών - Ενεργειακά πιστοποιητικά - Οικοδομικές Άδειες - Υπηρεσίες Μηχανικών

Η άναρχη ανάπτυξη των πόλεων και η έλλειψη αυστηρών κανόνων δόμηση, οδήγησε πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων σε αυθαιρεσίες, σε μη αδειοδοτημένες επαρκώς επιχειρήσεις και σε μη έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών, που τον τελευταίο καιρό χρειάζονται, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ενοικιάσουμε, πουλήσουμε τα ακίνητά μας, ή τις επιχειρήσεις μας. Εξασφαλίζουμε για εσάς τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά, μέσω των έμπειρων μηχανικών και συνεργατών μας, και σας υποσχόμαστε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, απαλλάσσοντας σας από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Διαθέτουμε επίσης εξειδικευμένους συμβούλους σε ότι αφορά την αδειοδότηση οποιασδήποτε νέας επιχείρησης.

Μάθετε περισσότερα

Ασφάλειες παντός είδους

Σε ένα ασταθές και χαώδες περιβάλλον, σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις – αλλά και την ιδιωτική μας ζωή, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι έρχονται να καλύψουν κενά σε ότι αφορά τις ελλείψεις σε κρατικές δομές και να μας συμβουλεύσουν σχετικά με την αποφυγή αμελειών που μπορεί να μας κοστίσουν ακριβά ή να υποστούμε συνέπειες ανεπανόρθωτες εξαιτίας τους. Οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν, με γνώμονα πάντα τις εξειδικευμένες σας ανάγκες και προστατεύοντάς σας από περιττά έξοδα και άγχη.

Μάθετε περισσότερα

Αξιολόγηση εταιρειών και βελτίωση

Η κάθε εταιρεία που σκοπεύει σε ανάπτυξη και βιωσιμότητα, θα πρέπει να επιδιώκει την αξιολόγηση της και να δέχεται βελτιωτικές προτάσεις κατά την διάρκεια της λειτουργίας της, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι θα προλάβει δυσλειτουργίες και θα εξασφαλίσει την ανάπτυξή της. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας, καθώς και το μοντέλο της εταιρείας μας σας βοηθούν χωρίς να διαθέσετε πολύ χρόνο ή χρήματα να εντοπίσετε και να λύσετε, οποιοδήποτε ζήτημα καθυστερεί την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Μάθετε περισσότερα

Coaching και επιμόρφωση ελεύθερων επαγγελματιών, στελεχών επιχειρήσεων, και προσωπικού

Επειδή οι γρήγοροι ρυθμοί και το διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, μας αναγκάζουν να επιμορφωνόμαστε διαρκώς αλλά και να είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε σωστά τις θεωρητικές μας γνώσεις, την εμπειρία, της εργασιακές μας απαιτήσεις, να θέσουμε στόχους, να τηρήσουμε χρονοδιαγράμματα κ.α. πολλά – χρειαζόμαστε σωστά καταρτισμένους συμβούλους – οι οποίοι να είναι σε θέση να μας επιμορφώσουν και συμβουλεύσουν, έτσι ώστε να καταφέρουμε να είμαστε αποδοτικοί και ταυτόχρονα υγιείς στην εργασία μας, αλλά και στην καθημερινότητά μας.

Μάθετε περισσότερα

Coaching επιχειρήσεων - Εντοπισμός και βελτίωση προβλημάτων

Περιλαμβάνει, εντοπισμό και διόρθωση λαθών στην γενική λειτουργία, και σύσταση της επιχείρησης.

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάρια επιμόρφωσης στελεχών και επαγγελματιών

Επειδή η θεωρία και η πανεπιστημιακή εκπαίδευση απέχουν πολλές φορές από την πράξη – χρειαζόμαστε διαρκώς εξάσκηση και πρακτική εξειδίκευση, ανάλογα με τα αντικείμενα της εργασίας μας, κατά καιρούς. Έτσι αυξάνεται η απόδοσή μας και η συμβολή μας στην επιχείρηση στην οποία εργαζόμαστε. Υπάρχει πλήρης ευελιξία στις θεματικές των σεμιναρίων που προσφέρουμε – καθώς και στον τόπο και τρόπο διεξαγωγής, ανάλογα με τις ανάγκες σας και σεβόμενοι πάντα τα χρήματά σας.

Μάθετε περισσότερα

Αξιολόγηση και ενίσχυση Brand

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις επιχειρήσεις διαρκώς αυξάνεται. Ένα ισχυρό brand δημιουργείται με στρατηγικές αποφάσεις και χρειάζεται διαρκή ενίσχυση. Έμπειροι σύμβουλοι με μακροχρόνια εμπειρία σας συμβουλεύουν σχετικά έτσι ώστε το brand σας, να καταστεί ένα ισχυρό εργαλείο που θα ενισχύσει την θέση σας στην παγκόσμια αγορά έναντι των ανταγωνιστών σας, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε, να εδραιωθείτε και να αυξήσετε, καθώς και να διατηρήσετε την πελατεία σας. Να διευκρινίσετε ότι το σωστό στήσιμο και η λειτουργία της επιχείρησής σας, η μείωση περιττών εξόδων σε στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ, οι δημόσιες σχέσεις, η επιβράβευση πελατών κ.α. αποτελούν μέρος των ενεργειών που αφορούν την δημιουργία ενός σωστά δομημένου brand. Στις μέρες μας ακόμα και ισχυρές επιχειρήσεις πρέπει διαρκώς να επαναξιολογούν τους στόχους τους και να ενημερώνονται διαρκώς για τα νέα εργαλεία που έχουν στην διάθεσή τους για την βελτίωση της επιχείρησής τους. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα χρήματα που θα δαπανήσετε σχετικά, θα σας αποφέρουν πολλαπλάσια οφέλη.

Μάθετε περισσότερα

Συμβουλευτική διαφήμισης και προώθησης επιχειρήσεων

Λύσεις και πακέτα διαφήμισης σύμφωνα με τις ανάγκες και το budget, για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση, πανελλαδικά.

Μάθετε περισσότερα

Διαφημιστικές μακέτες

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Πλήρης διαφήμιση Offline και Online

Οι διαφημιστικές ανάγκες των επιχειρήσεων, αυξάνονται διαρκώς, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται τα διαθέσιμα χρήματα, για αυτές τις ενέργειες. Επίσης οι τρόποι και οι μέθοδοι διαφήμισης είναι πάρα πολλοί, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να μην μπορούν να ξεχωρίσουν ποια και πόσα διαφημιστικά μέσα, εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες τους – αλλά και που να αναθέσουν την διεξαγωγή της διαφημιστικής τους καμπάνιας έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τα μέγιστα οφέλη ανάλογα με τα χρήματα που έχουν να διαθέσουν. Οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι και συνεργάτες μας, καθώς και η άμεση συνεργασία μας με πλήθος τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών, αλλά αξιοποιώντας και άλλα καινοτόμα μέσα και μεθόδους προβολής σας εξασφαλίζουν ότι τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο και σας εγγυώνται αποτελέσματα, των προτεινόμενων ενεργειών.

Μάθετε περισσότερα

Προγράμματα ΕΚΕ - εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας

Η κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να εδραιώσει την θέση της ανάμεσα στις καλύτερες της αγοράς – οφείλει σήμερα να αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζει την θέση αυτή. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας, είναι στην διάθεσή σας, για να σχεδιάσετε μαζί, τις συγκεκριμένες εκείνες δράσεις της επιχείρησής σας, οι οποίες θα την ωφελήσουν και θα την αναδείξουν στην συνείδηση των πελατών της ως μία επιχείρηση η οποία λειτουργεί ποιοτικά, σέβεται τους υπαλλήλους της, συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας, συνδράμει και ενδιαφέρεται για την πρόληψη και επίλυση ζωτικών κοινωνικών και άλλων ζητημάτων, καθώς και δεσμεύεται για την διαρκή βελτίωσή της, βάσει των απαιτήσεων των πελατών της. Ο σωστός σχεδιασμός και η άριστη διοργάνωση των δράσεων εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας ΕΚΕ, αποτελεί έναν από τους βασικότερους τρόπους ανάπτυξης μιας εταιρείας, βελτίωσης της φήμης της και κατ’ επέκταση αύξησης της πελατείας της. Επιλέξτε σωστά που θα δώσετε τα χρήματά σας ή την χορηγία σας σε υλικά ή υπηρεσίες και επωφεληθείτε από αυτό. Μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε για την αποτελεσματική διοργάνωση του προγράμματός σας – βάσει των αναγκών σας.

Μάθετε περισσότερα

Εξεύρεση κατάλληλου εταιρικού ονόματος

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Επαγγελματικές κάρτες

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Επιγραφές

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Λογότυπα

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Δημιουργία και ανάπτυξη franchise

Η εποχή μας ζητά καινοτομία στις επιχειρήσεις και ταυτόχρονα γρήγορη ανάπτυξη με εξασφαλισμένη βιωσιμότητα. Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις ομάδες επαγγελματιών, οι οποίοι αφού εντοπίσουμε και σχεδιάσουμε την καινοτόμα επιχείρησή σας, θα σας βοηθήσουν και στην υλοποίηση και ανάπτυξή της, σε όλη την Ελλάδα, μέσω franchise καταστημάτων. Εαν επίσης διαθέτετε κάποιο κεφάλαιο και ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε μία επιχείρηση, η οποία είναι ήδη στημένη και επιτυχημένη έχοντας μικρότερο επενδυτικό ρίσκο – το να αναλάβετε στην περιοχή στην οποία επιθυμείτε το franchise της, είναι μία πολύ καλή επενδυτική επιλογή.

Μάθετε περισσότερα

Διεξαγωγή εταιρικών ερευνών και δημοσκοπήσεων

Οι λεγόμενες έρευνες κοινής γνώμης τον τελευταίο καιρό δέχονται μεγάλη κριτική για την εγκυρότητά τους ή μη. Η εταιρεία μας θεωρώντας τις έρευνες αυτές χρήσιμο εργαλείο για κάθε επιχειρηματική κίνηση, εξασφαλίζει την ποιοτική εκτέλεσή τους και αναλύει για εσάς τα αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν στην ορθή λήψη έγκυρων αποφάσεων σχετικά με π.χ. την κατάλληλη ονομασία για την επιχείρησή σας, την εταιρική εικόνα της, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, κοστολόγηση προϊόντων ή υπηρεσιών, αναγνωρισιμότητα ή όχι του brand name σας και πολλά ακόμα. Αναλαμβάνουμε επίσης στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς την διεξαγωγή, ερευνών και δημοσκοπήσεων, ανάλογα με τις ανάγκες σας, χωρίς να ρισκάρουμε την ποιοτική συγκέντρωση αποτελεσμάτων και την ανάλυσή τους. Εσείς δεν έχετε παρά να μας θέσετε τον προβληματισμό σας!

Μάθετε περισσότερα

Διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων και εταιρικών event

Η σωστή επιλογή του χώρου, της διακόσμησης, της μουσικής, της υλικοτεχνικής υποδομής, του menu κ.α. έρχονται να ευχαριστήσουν και να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους μας ή να τους δυσαρεστήσουν. Εξασφαλίζουμε για εσάς την σωστή διοργάνωση, απαλλάσσοντας σας από περιττά λάθη και παραλείψεις, σεβόμενοι τα χρήματά σας και δίνοντάς σας πληθώρα επιλογών – ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα

Εκτίμηση μηχανολογικού εξοπλισμού

Εξειδικευμένοι και έμπειροι μηχανολόγοι μηχανικοί σας βοηθούν στην σωστή και οικονομική ταυτόχρονα επιλογή μηχανολογικού εξοπλισμού για την επιχείρησή σας – ή σας πιστοποιούν, μετά από έλεγχο, την σωστή λειτουργία μηχανημάτων πριν τα αγοράσετε καινούρια ή μεταχειρισμένα. Επίσης η υπηρεσία είναι χρήσιμη σε όσους επιθυμούν να πωλήσουν ή να ενοικιάσουν μεταχειρισμένο εξοπλισμό, έτσι ώστε να δώσουν μία έγκυρη τιμή, στους ενδιαφερόμενους.

Μάθετε περισσότερα

Έναρξη εταιρειών σε άλλες χώρες

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Εξαγωγές

Η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων αποτελεί στις μέρες μας αναγκαία επιλογή και είτε οι υφιστάμενες είτε οι νέες επιχειρήσεις καλούνται να έχουν αυτόν τον προσανατολισμό – έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την απαραίτητη για την βιωσιμότητά τους – αύξηση της πελατείας τους. Όλοι όμως διατυπώνουν απορίες – σχετικά με το σε ποιες πόλεις μπορούν ή πρέπει να επεκταθούν, τι πρέπει να προσέξουν; με ποιες μεθόδους και εργαλεία θα το πετύχουν; Πόσα χρήματα θα τους κοστίσει; Σε αυτά και άλλα πολλά ζητήματα θα είμαστε στο πλευρό σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της επιχείρησής σας – σε ότι αφορά την ανάπτυξή της και σε αγορές στόχους και στο εξωτερικό. Διαθέτουμε συνεργασία με όλους τους απαραίτητους συμβούλους, εταιρείες, κρατικούς φορείς, μεταφραστές, πωλητές, καθώς και την απαιτούμενη εμπειρία για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία σας και σε αυτό το βήμα σας και να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα, κόπο και ανησυχίες.

Μάθετε περισσότερα

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Οι κρατικές δομές ανεπαρκείς και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι κατά κοινή ομολογία ελάχιστοι. Εξασφαλίσαμε για εσάς αξιολογημένους επαγγελματίες με στόχο την καθοδήγηση νεαρών ατόμων σχετικά με τις σπουδές που σκέφτονται να ακολουθήσουν, ανέργων για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας, αλλά και ατόμων που αναγκάζονται ή επιλέγουν να αλλάξουν εργασιακό αντικείμενο και επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά και να επιλέξουν βάσει συγκεκριμένων αναγκών τους και χαρακτηριστικών τους.

Μάθετε περισσότερα

Εύρεση προσωπικού

Παρότι η ανεργία στις περισσότερες χώρες παρουσιάζει αύξηση, η ανάγκη για σωστή επιλογή προσωπικού, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εταιρείας – παραμένει ανικανοποίητη και δυσκολεύει τους HR υπεύθυνους, καθώς και την λειτουργία των επιχειρήσεων. Εξασφαλίζαμε συνεργασίας και αναπτύξαμε μεθόδους, σχετικά με την καλύτερη αξιολόγηση προσωπικού – αλλά και την γρηγορότερη και φθηνότερη κάλυψη των αναγκών σας.

Μάθετε περισσότερα

Λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες

Ο κατάλληλος και εξειδικευμένος λογιστής και φοροτεχνικός θα πρέπει να είναι σε θέση όχι μόνο να σας καθοδηγήσει συμβουλευτικά – αλλά και να υλοποιήσει, απαλλάσσοντας σας από γραφειοκρατία και άλλα ζητήματα, τις συμβουλές του – σε κάθε στάδιο της λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Μάθετε περισσότερα

Μεταφράσεις - Διερμηνείς

Στο σημερινό περιβάλλον οικονομικά οι επιχειρήσεις καλούνται να αποκτήσουν μια διεθνή κατεύθυνση και να εδραιώσουν την θέση τους παγκοσμίως. Δυστυχώς ή ευτυχώς πολλές εξ’ αυτών δεν τολμούν να ανοιχτούν προς τα έξω λόγω έλλειψης γλωσσομάθειας του ιδιοκτήτη ή του προσωπικού, καθιστώντας έτσι ανεπαρκή, την επιχείρησή τους, να αντεπεξέλθει στην πρόκληση της δραστηριοποίησής της σε διεθνές επίπεδο. Εξασφαλίζουμε για εσάς λύσει σε ότι αφορά τις ανάγκες της επιχείρησής σας και σας συμβουλεύουμε σχετικά, μέσω αξιολογημένων και έμπειρων συνεργατών μας – αλλά και εργαλείων που σχεδιάσαμε αποκλειστικά για εσάς.

Μάθετε περισσότερα

Εκδόσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Νομικές υπηρεσίες - συμβουλευτική

Ο εκάστοτε νομικός σύμβουλος (δικηγόρος) εξειδικεύεται συνήθως σε κάποιο τομές της νομικής επιστήμης. Φροντίσαμε να αξιολογήσουμε και να θέσουμε υπό τις υπηρεσίες σας τους κατάλληλους για τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα

Πιστοποιήσεις ISO

Η αξιολόγηση με βάση τα διεθνή πρότυπα και τους κανονισμούς, είναι μια διαδικασία που εξασφαλίζει την σωστότερη λειτουργία μιας επιχείρησης και την ποιότητα του προϊόντος που παράγει ή των υπηρεσιών που προσφέρει. Καθιστά leader την επιχείρηση στην αγορά που δραστηριοποιείται και της αποδίδει αξιοπιστία – αυξάνοντας κατ’ επέκταση και τους πελάτες της. Σας αναλαμβάνουμε από την αρχή, μέχρι και την εξασφάλιση της πιστοποίησης και σας καθοδηγούμε, υλοποιώντας τις απαιτούμενες διαδικασίες, με ταχύτητα και ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα

Συμβολαιογράφοι

Σύμβουλοι οι οποίοι οφείλουν να είναι εξειδικευμένοι στο να βρίσκουν λύσεις στους πελάτες τους και να τους καθοδηγούν με στόχο την βέλτιστη προστασία τους και κατοχύρωσή τους μέσω των συμβολαιογραφικών εγγράφων και πράξεων.

Μάθετε περισσότερα

Συμμετοχές σε εκθέσεις, τοπικές και διεθνείς

Τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή των εταιρειών σε εκθέσεις ανά τον κόσμο, καθίσταται αναπόφευκτη. Εξασφαλίζουμε για εσάς την άρτια οργανωμένη παρουσίαση της εταιρείας σας, αξιοποιώντας σωστά το προσωπικό σας και το επικοινωνιακό υλικό σας, αλλά και καλύπτοντας τις ελλείψεις σας σχετικά με τον εξοπλισμό ή οτιδήποτε απαιτεί η εκάστοτε διοργάνωση. Εξασφαλίζουμε δε, χαμηλότερες τιμές για τους πελάτες μας και είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια της συμμετοχής σας. Επίσης, τις βοηθάμε να αξιοποιήσουν επικοινωνιακά, την συμμετοχή τους στην εκάστοτε έκθεση – καθώς και τους συμβουλεύουμε σχετικά με το σε ποιες εκθέσεις ανάλογα με τις ανάγκες τους πρέπει να παρίστανται.

Μάθετε περισσότερα

Υποβολή φακέλων ΕΣΠΑ, leader κ.α.

Η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που προκηρύσσονται και αφορούν επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθώς και η ολοκληρωμένη προετοιμασία των προτάσεων προς χρηματοδότηση αποτελούν το Α και το Ω για την εξασφάλισή της. Το μοντέλο της εταιρείας μας σας βοηθά να διεκδικήσετε τις χρηματοδοτήσεις, καθώς και στην υλοποίηση του project σας, σε όλους τους τομείς, εφόσον τις λάβετε, εξοικονομώντας σας χρόνο, χρήματα και συμβουλεύοντας σας για την βέλτιστη αξιοποίησή τους.

Μάθετε περισσότερα

Κατοχύρωση domain name

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Δημιουργία ιστοσελίδας - Social media

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη ιστοτόπου

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά σε μια η περισσότερες υπηρεσίες, βασισμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και πάντα με στόχο την ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την μείωση κόστους, ρίσκου και χρόνου! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας – πλήθος των οποίων απευθύνονται και σε ιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα

Συστήματα CRM

Ένας τρόπος να βελτιώσουμε την λειτουργία της επιχείρησής μας σε διάφορους τομείς και να εξοικονομήσουμε χρήματα, είναι η επιλογή, ο σχεδιασμός και η σωστή χρήση των CRM συστημάτων, αξιοποιώντας την σημερινή τεχνολογική πρόοδο. Είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την οικονομικότερη λύση της αγοράς και σας προτείνουμε και εγκαθιστούμε ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας, τα αντίστοιχα συστήματα. Μέσω της χρήσης τους μπορείτε να επωφεληθείτε σχετικά με π.χ. την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των πελατών σας, στον υπολογισμό των λογιστικών και λοιπών δαπανών σας και την διαχείριση των χρημάτων σας, στις δημόσιες σχέσεις της επιχείρησής σας κ.α.

Μάθετε περισσότερα

Δημιουργία Portal - Blog

Η ανάγκη για ικανούς, έμπειρους και εξειδικευμένους προγραμματιστές, καθίσταται διαρκώς μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα η σωστή λειτουργία, ο σχεδιασμός και το design ενός site – blog – portal ή των social media, απαιτούν την συνεργασία και άλλων καταρτισμένων επαγγελματιών – πέραν των προγραμματιστών. Διαθέτουμε ομάδες ικανές να φέρουν σε πέρας, τα πλέον απαιτητικά project και να προσδώσουν προστιθέμενη αξία, σε αυτά. Marketing managers, γραφίστες, κειμενογράφοι, κοινωνιολόγοι, συνεργάζονται άψογα με τους προγραμματιστές μας – για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα