ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΕ – ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Η κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να εδραιώσει την θέση της ανάμεσα στις καλύτερες της αγοράς – οφείλει σήμερα να αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζει την θέση αυτή.
 
Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας, είναι στην διάθεσή σας, για να σχεδιάσετε μαζί, τις συγκεκριμένες εκείνες δράσεις της επιχείρησής σας, οι οποίες θα την ωφελήσουν και θα την αναδείξουν στην συνείδηση των πελατών της ως μία επιχείρηση η οποία λειτουργεί ποιοτικά, σέβεται τους υπαλλήλους της, συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας, συνδράμει και ενδιαφέρεται για την πρόληψη και επίλυση ζωτικών κοινωνικών και άλλων ζητημάτων, καθώς και δεσμεύεται για την διαρκή βελτίωσή της, βάσει των απαιτήσεων των πελατών της.
 
Ο σωστός σχεδιασμός και η άριστη διοργάνωση των δράσεων εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας ΕΚΕ, αποτελεί έναν από τους βασικότερους τρόπους ανάπτυξης μιας εταιρείας, βελτίωσης της φήμης της και κατ’ επέκταση αύξησης της πελατείας της.
 
Επιλέξτε σωστά που θα δώσετε τα χρήματά σας ή την χορηγία σας σε υλικά ή υπηρεσίες και επωφεληθείτε από αυτό.
 
Μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε για την αποτελεσματική διοργάνωση του προγράμματός σας – βάσει των αναγκών σας.
 
Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην CKBSM παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα παραγγελίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.